Antenna történet

Másfél év alatt különféle módokon próbáltam áthelyezni az antennát. Szeretném megosztani tapasztalataimat másokkal.
Lehet, hogy hosszú a cikk,de a történet is tartott….
Franciaország OK2VFSLégi történet, vagy nem minden ember nem hajlandó, és nem minden tisztviselő….

Mint a legtöbb hétköznapi ember, én is egy lakótelepi panelházban laktam a nyolcvanas évekből, és a házak között kb 83 m-es deltahurok volt. 15 hagyja – probléma nélkül a szomszédokkal és a hatóságokkal. De aztán újra beköltöztem egy panelházba, csak ezzel a különbséggel,hogy mindannyiunknak, magamat is beleértve, van lakásunk. -gondoltam hülyén, hogy semmi sem fog változni, hogy a személyes tulajdon talán jobbat jelent. Rövid beilleszkedés után gondosan tájékoztattam a házvezetőnőt rejtett kívánságomról, feszíts ki 20 m drótot a tetőn két használaton kívüli STA árboc között. Reakciója a kérdés teljes tudatlanságának felelt meg. ” Ez nem fog működni, mert egyszer itt volt P. úr. volt antennája, nyugati rádiót hallgatott, és tudod, mi volt a probléma ezzel, az is szivárogni kezdett ( nincs proto,hogy a tető abból volt 1964 ?) “. Igyekeztem tisztázni a lélekben való építkezés célját és menetét “ajánlást” ČRK ügyvéd gyengéden,tisztességesen – de hiába.

Egy másik felmérést szenteltem a környék kifejlett fáinak. Elhelyezkedésük lehetőséget kínált egy gyönyörű delta hurok építésére. Szerencsét próbáltam az önkormányzati hivatal zöldfenntartással foglalkozó osztályán. Rajz, írásos kérés és mindenekelőtt egy barátságos fiatalember barátságossága (de ahogy a romlatlanok ideje és ereje megmutatta) a tisztviselő sikert ígért. egy hetet vártam, két hét, aztán felhívtam. A rokonszenves tisztviselőnek még mindig kellemes hangja volt, körülbelül ötször udvariasan bocsánatot kért, hogy saját főnöke is van, aki parancsban döntött “Semmi ilyesmi!!” Nem hivatalosan közölt ok – soha senkinek nem engedtük meg, szükségünk van (tavaly vágott) karbantartani a fákat, és ha megengedjük neki, és véletlenül megrongáltunk valamit, akkor beperelhet minket. Sok okból kitalálták a legostobábbat.

Egy év után a bizalmas megváltozott, és felvirradt a remény. Igazán – intelligens hölgy (ápoló) megértette, hogy ezzel nem lehet meggazdagodni vagy más kárt okozni a társadalomnak, csak arra figyelmeztetett, hogy meg kell kérdeznem a ház másik felének vagyonkezelőjét. Szó nélkül beleegyezett – mint kiderült, nem tudta, mit tegyen. míg a fordított V lebenymintája szinte mindenirányú lesz, hogy az ügyvéd azt fogja mondani “Jó uram, ezt írásban kellett volna megerősítenie…” . Igaza van, de én azt hittem,hogy normális emberekkel van dolgom és nem amerikai tévés country folkdal.

Az övékről “normalitás” és három nappal ezután győződtem meg a megvilágosodásról, amit kifeszítettem a 20 m drótot. Még ólom sem volt, és az aktivisták már elkezdték az aláírásgyűjtést, sugárzás ellen, így inkább megszakítottam a munkámat.

Megpróbálja megmagyarázni, hogy nem akarok senkit besugározni üresen jött fel, érvelés, hogy 200 méteres körzetben három GSM-átalakító van és néhány internetes aláírásgyűjtést okozhat a szolgáltatók ellen – SZIA.

Ebben a helyzetben nem akartam feladni az elvet. Szerencsét próbáltam kinyújtani a 20 m-t a szemközti házig. Mr. J lakását választottam az üzlethez. ve 4. padló – ismét megmutatta, hogy gondviselésszerűen.

Becsengettem a lakásba, türelemmel felszerelve (Szakmám szerint egy villamosmérnöki egyetem tanára vagyok) és egy megfelelő rajzot. Az úr jött kinyitni nekem és már tudtam, arcképe szerint, hogy nehéz lesz.

Hallott engem, Nyilván nem tudta, mit akarok. Azzal a türelemmel, amellyel Kirchhoff törvényeit magyarázom egy diáknak a záróvizsgán, Megint megpróbáltam a lehetetlent. J. úr következtetése. volt – ” Nem engedhetem meg, hogy ezt tegye, Én vagyok itt a részleg megbízottja, és a házban mindenkinek egyet kell értenie “. (Azt mondták, hogy az önkormányzati hivatal építési osztályán nem kell ). Egy újabb magyarázkodási kísérlet után szavakkal földelt engem és az antennámat: ” Nem engedem meg, mert – valaki meglátja és akarja is “. Kész és “schmytz”.

Ismered azt a gólyaképet, aki békát eszik, megfojtja és a kép alatt szöveg van ” SOHA NE ADD FEL”. Úgy éreztem magam, mint a béka, és ezért húztam a madzagot a gólya nyakába.

Kiderült, hogy ott kellett volna kezdenem, ahol a legjobban féltem. És a szomszédokkal feletted, ami miatt a legjobban aggódtam – mert valld be magad, egy hónapos lakásfelújítás után Kanggal és más népszerű eszközökkel senki sem fog szeretni. Az ügy gyors fordulatot vett. Normális emberek – minden további nélkül aláírtak, hogy hozzájárulok az erkélyeik elé dróthurok felszereléséhez. A városi hivatal építési osztályán gond nélkül jóváhagyták ezt a kérést számomra.

És egy húsz méteres hurok, ami még 40m-en is finomhangolható egy hónapja van a világon.Egyelőre óvatosan próbálkozom 20W-on – akkoriban, amikor nem futnak olyan sorozatok, mint a Rosalind és a nő a pult alatt Dallasszal. erősen hiszem, hogy amíg valaki hozzáértő észre nem veszi és azt nem mondja, hogy nem tudja miért, de ez nem tetszik neki, és megkérdezi a bácsit a községi tanácsban. De még akkor sem végeztem a technikai tudásommal.

Tudom, valaki azt fogja állítani, hogy a törvények törvények, nem tehetünk ellene, de azt hiszem, hogy a ČRK-nak is ilyen irányú tevékenységeket kell fejlesztenie, és nem csak csendben a háttérben állni és sírni, és javasolja, hogy maradjon CW pozícióban, mint korábban 15 más ajánlások alapján járatok. Akkor én is visszatérnék a Cseh Köztársaság tagságához – érzéssel, hogy az egyesület egységében van erő, és ha valakivel valami rossz történik, még akkor is, ha csak mi vagyunk körülöttünk 4000, így nem hagyjuk benne. És nem fogunk egy felmérés mögé bújni, hogy ne kelljen felelősséget vállalnunk a döntéseinkért. ( Azt szokták mondani – “A szó teszi az embert ” de senki sem gondolt üres beszédre ). De szerintem igen, hogy a velünk szemben álló ügyvédek bármelyike ​​megtenné, végül megoldást kellett találnia minden diszkriminatív intézkedés megkerülésére – elvégre nem szól semmiről (Tudom, hogy ingyenes, ügyvédek...).

Ez a cikk nem akart nyafogó panasznak tűnni, hanem inkább a korlátok elleni lázadásként és elgondolkodtatóként .

Franciaország OK2VFS

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x