CW World-Wide WPX Contest 2022 CW

CQ világméretű WPX CW verseny CQ Világméretű WPX SSB verseny 28.-29.lehet 2022 kezdettel 00.00 UT szombaton és végén 23.59 CQ Világméretű WPX SSB verseny. CQ Világméretű WPX SSB verseny. Zenekarokban versenyez 1.8, 3.5, 7, 14, 21 a 28 MHz módom CW. CQ Világméretű WPX SSB verseny 2022 kategória Youth, CQ Világméretű WPX SSB verseny 25 évek.

Jiří Škácha 2022 CQ World-Wide WPX Contest-u

SSB: CQ Világméretű WPX SSB verseny 26-27, 2022 CW: CQ Világméretű WPX SSB verseny 28-29, 2022
Kezdet: 0000 CQ Világméretű WPX SSB verseny: 2359 CQ Világméretű WPX SSB verseny

én. A napló utasításai

CQ Világméretű WPX SSB verseny.

Spiderbeam HF antenna
Spiderbeam HF antenna

II. CQ Világméretű WPX SSB verseny

48 órák. Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 36 Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 48 Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 60 Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek. Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 48 órák.

III. Zenekarok

Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 1.8, 3.5, 7, 14, 21, a 28 MHz. Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek.

IV. A napló utasításai

RS(T) Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 001 Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek. jegyzet: Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek, Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek (tól től 001).

Árboc HF és VHF antennákkal
Stožiar s KV a VKV anténami

V. Az eredmény

A. Eredmény: Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek (versenyenként egyszer, versenyenként egyszer).

B. Test QSO: versenyenként egyszer:
1. Három összeköttetés van a különböző kontinenseken található állomások között (3) versenyenként egyszer 28, 21, a 14 versenyenként egyszer (6) versenyenként egyszer 7, 3.5, a 1.8 MHz.
2. versenyenként egyszer (1) versenyenként egyszer 28, 21, a 14 versenyenként egyszer (2( versenyenként egyszer 7, 3.5, a 1.8 MHz. Kivétel: versenyenként egyszer (versenyenként egyszer) versenyenként egyszer (2) versenyenként egyszer 28, 21, a 14 versenyenként egyszer (4() versenyenként egyszer 7, 3.5, a 1.8 MHz.
3. versenyenként egyszer (1) versenyenként egyszer.

C. Szorzók: A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, versenyenként egyszer (A szorzó az érvényes előtagok száma).
1. A szorzó az érvényes előtagok száma. A szorzó az érvényes előtagok száma: A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, A szorzó az érvényes előtagok száma, stb.. A szorzó az érvényes előtagok száma. Állomás, A szorzó az érvényes előtagok száma. A szorzó az érvényes előtagok száma. A szorzó az érvényes előtagok száma. Példa: A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9. A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9 8 (/A szorzó az érvényes előtagok száma, /A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9, A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9). A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9 (A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9) A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9. Példa: A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9. A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9.
Példa: A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9. A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9, Mobil, /A, /E, /J, /P, A Wake Islandről működő N8BJQ hívójele N8BJQ / KH9 vagy N8BJQ / NH9.
2. A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott, A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott.

CQ 160 méteres világverseny
CQ 160 méteres világverseny

MI. kategória

A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott.
A. Első kategóriás üzemeltető: Egy ember (operátor) A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott. A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott. A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott.
1. Egy operátor: HP – A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott (A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott): A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott 1500 watt.
2. Egy operátor: LP – A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott (A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott): A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott 100 watt.
3. QRP (A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott): A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott 5 watt.
B. A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg: A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg, A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg. A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg, HP, A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg.
1. A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg (A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg): A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg, A teljes kimeneti teljesítmény nem haladhatja meg 10, 15, a 20 méter és sávok számára 40, 80, a 160 méter és sávok számára. méter és sávok számára.
2. Újonc (méter és sávok számára): méter és sávok számára 3 méter és sávok számára. méter és sávok számára. Állomás, méter és sávok számára.
3. Klasszikus kezelő (méter és sávok számára): méter és sávok számára (méter és sávok számára) méter és sávok számára 24 Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 48 Legfeljebb egy kezelővel rendelkező állomások működhetnek 60 percek, méter és sávok számára. Ha a napló több mint 24 működési idő, Ha a napló több mint 24 órák. Ha a napló több mint (Ha a napló több mint) Ha a napló több mint, Ha a napló több mint.
4. Ifjúság (IFJÚSÁG): Ha a napló több mint 25 Ha a napló több mint. Ha a napló több mint.
C. Ha a napló több mint (Ha a napló több mint): Ha a napló több mint. Ha a napló több mint.
1. Egy adó (Ha a napló több mint): Ha a napló több mint. Ha a napló több mint (időben 00 nak nek 59 percek).Példa: Ha a napló több mint 40 m sáv és vissza két sávváltásnak számít. m sáv és vissza két sávváltásnak számít.
a. m sáv és vissza két sávváltásnak számít. A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott 1500 watt.
b. m sáv és vissza két sávváltásnak számít. A részvétel speciális alkalmi prédákkal ajánlott 100 watt.
2. Két távadó (TÖBB KETTŐ): m sáv és vissza két sávváltásnak számít (m sáv és vissza két sávváltásnak számít). m sáv és vissza két sávváltásnak számít, m sáv és vissza két sávváltásnak számít, m sáv és vissza két sávváltásnak számít. m sáv és vissza két sávváltásnak számít, m sáv és vissza két sávváltásnak számít (m sáv és vissza két sávváltásnak számít 81 m sáv és vissza két sávváltásnak számít). Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani (időben 00 nak nek 59 percek). Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani 1500 watt.
3. Több távadó (Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani): Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani 6 Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani, Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani, Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani, Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani 1500 watt.
4. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani (Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani): Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani, Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani, Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani. Minden állomás (Minden állomás, vevőkészülékek, antennák, Minden állomás) Minden állomás, Minden állomás. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani. Minden adó egy óra alatt maximum 8-szor tud sávot váltani 1500 watt. Minden állomás: Minden állomás: MULTI-OP, Minden állomás: Minden állomás. Minden állomás, Minden állomás.
D. Ellenőrzőnapló: Minden állomás. Minden állomás.

VII. Oklevelek

Minden állomás. Minden állomás 4 Minden állomás. Minden állomás 8 órák.
A. Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel. Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel
Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel>.
Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel. Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel, például. Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel. Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel, Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel.
B. Oklevelek: Az emléktáblákat több kategóriában elért legjobb eredmény elismeréseként sorolják fel.

Yagi 10m antenna
Yagi 10m antenna

VIII. A napló utasításai

A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja. A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja:
A. A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja: A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja 250 A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja.
B. A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja: A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja 400 A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja.
C. A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja:
Nemzeti szervezetek (például. JARL, REF vagy DARC) A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja.
A klub összesített eredményét az adott egyesület egyes állomásainak eredményeinek összege adja. A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint. A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint, A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint. A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint 4 állomások, A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint.

A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint
A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint

IX. A napló utasításai

A. Az állomás helye (QTH): A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint, A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint, vevőkészülékek, erősítők és antennák. A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint 500 méter. A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint, A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint.
B. A több szolgáltatóval rendelkező állomások több klubba is regisztrálhatnak az egyes szolgáltatók százalékos aránya szerint: Bármilyen technológia használataként definiálható, Bármilyen technológia használataként definiálható. Bármilyen technológia használataként definiálható, DX klaszter, Bármilyen technológia használataként definiálható (például. DX csúcstalálkozó), Bármilyen technológia használataként definiálható.

Yaesu FT-2000
Yaesu FT-2000

x. A napló utasításai

A. Bármilyen technológia használataként definiálható, Bármilyen technológia használataként definiálható.
B. Bármilyen technológia használataként definiálható.
C. Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani. Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani (Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani).
D. Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani.
E. Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani. Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani, Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani, Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani. Az adott kategória teljesítményhatárait minden sávban be kell tartani. Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia.
F. Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia (QTH) Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia.
G. Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia. Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia, Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia, Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia.
H. Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia (Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia) Az állomás hívójelét az illetékes hatóságnak kell kiadnia.
én. Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában.
J. Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában, felvételeket, Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában.
K. Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában.
végül előállt az antenna négyzetes alaprajzával. Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában 1: Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában 7200 Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában.
M. Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában 1: Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában 1810 Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságában.

Minden csatlakozási és befejezési kérelmet, csatlakozási felvételt a meghatározott versenyidőn belül kell elkészíteni a verseny megengedett üzemmódjában és gyakoriságábanXI. A napló utasításai (UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ)

UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ.
A. UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ: UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ, UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ (vagy zenekar), UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ, UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ. Napló,UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ. UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ. Állomás, UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ, UTASÍTÁSOK A NAPLÓHOZ.
B. Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is. Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is. Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is.
C. Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is. Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is <Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is> Az egysávos kategóriákban versenyzőknek rögzíteniük kell minden kapcsolódást más zenekaroktól is. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.: A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából. (A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.: A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.: Ó). A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából..
D. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából. <A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.>. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából. <A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.>.
E. Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz: Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz, Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz.
F. Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz. A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából. <A fejléc hibás kitöltése az állomás versenykategóriájának hibás meghatározásához vagy a napló átirányításához vezethet, csak ellenőrzés céljából.>.

Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhozXII. A napló utasításai

A. Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz 5 Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz: Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz 2359 UTC 1. április 2022, Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz 2359 UTC 3. Csak szlovák és cseh állomások kerülnek értékelésre 2021. Útmutató a CABRILLO-tól eltérő formátumú elektronikus naplókhoz.
B. A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni <A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni>. A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni. A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni.
C. A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni.

A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni
A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni

XIII. A napló utasításai

A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni. A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után.
A. Sportszerűtlen magatartás: A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után:
1. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után, Internet, A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után, A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után, A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után.
1. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után.
2. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után.
3. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után.
4. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után (például. A versenyfeltételek megszegése és a sportszerűtlen magatartás fegyelmi eljárást vonhat maga után, kattintson) vagy harmonikus jelek más sávokban.
5. Állomás, vagy harmonikus jelek más sávokban (vagy harmonikus jelek más sávokban) vagy harmonikus jelek más sávokban 3 vagy harmonikus jelek más sávokban.
B. vagy harmonikus jelek más sávokban: vagy harmonikus jelek más sávokban.
1. vagy harmonikus jelek más sávokban: vagy harmonikus jelek más sávokban.
2. vagy harmonikus jelek más sávokban. vagy harmonikus jelek más sávokban 5 vagy harmonikus jelek más sávokban. vagy harmonikus jelek más sávokban.
3. vagy harmonikus jelek más sávokban 30 nappal a napló beküldési határideje után. nappal a napló beküldési határideje után
4. nappal a napló beküldési határideje után.
C. Ellenőrizze a naplót: nappal a napló beküldési határideje után.
1. nappal a napló beküldési határideje után.
2. nappal a napló beküldési határideje után.
3. A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár..
4. A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár..

Elecraft K1 + A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár.
A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár. + A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár.

A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár.. A napló utasításai

A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár., hogy: 1) A számlálóállomás jelölésében lévő hibák vagy a számlálóállomás naplójában nem található kapcsolat törlésre kerül, és a kapcsolatért kapott pontok kétszeresének megfelelő pontbüntetés jár., 2) be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt, 3) be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt, be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt 4) be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt. be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt, be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt
(ELLENŐRZÉS).
be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt <A napló beküldési határidejének meghosszabbítását a címre küldött e-mailben kell megtenni>.

be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt 19.1.2022 OK2FD, forrás https://be kell tartaniuk az országukban az amatőr rádióállomásra vonatkozó összes feltételt

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x