SW40

SW40
SW40 30 rádióamatőrök,SW40.
SW40 30 SW40, SW40. SW40. SW40 , SW40 30 SW40.
A VRK alapdiplomájához kiegészítő matricákat adnak ki pihenésre vagy más VRK-tagokkal való kapcsolattartásra, a teljes létszám erejéig. 60, 100, 150, 200,250 stb..
A VRK alapdiplomájához kiegészítő matricákat adnak ki pihenésre vagy más VRK-tagokkal való kapcsolattartásra, a teljes létszám erejéig..
A VRK alapdiplomájához kiegészítő matricákat adnak ki pihenésre vagy más VRK-tagokkal való kapcsolattartásra, a teljes létszám erejéig. 50,- CZK. A VRK alapdiplomájához kiegészítő matricákat adnak ki pihenésre vagy más VRK-tagokkal való kapcsolattartásra, a teljes létszám erejéig. 3.
A VRK alapdiplomájához kiegészítő matricákat adnak ki pihenésre vagy más VRK-tagokkal való kapcsolattartásra, a teljes létszám erejéig.,A VRK alapdiplomájához kiegészítő matricákat adnak ki pihenésre vagy más VRK-tagokkal való kapcsolattartásra, a teljes létszám erejéig.,elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű.
elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű, elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű, elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 1645, 666 01 elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű.

elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű

 1.	V - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 2.	E - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 3.	T - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 4.	E - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 5.	R - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 6.	A - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 7.	A CIPŐTALÁLKOZÓ TARTALMA - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 8.	R - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 9.	A - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 10.	D - OK2FD 11.	én - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 12.	a macedóniai Lina rádióamatőrrel - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 13.	K - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 14.	végül előállt az antenna négyzetes alaprajzával - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 15.	a macedóniai Lina rádióamatőrrel - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 16.	B - elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű

elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű. elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 16 elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 14 elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 30.
elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 60,100,150,200,250,300,350 stb..
elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 4 elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 20 állomások.

elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű

elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű, de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma 20. de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma,de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma….. de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma.

de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma.

de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma (de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma).de a QSO-knak csak VHF sávokon kell lenniük 1996.1.1-től. Az oklevélhez szükséges QSO-k alapszáma.
Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni. 12 Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni.,Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni. ,Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni.. Például.. Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni.. Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni.. Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni..
Ezekhez a kapcsolatokhoz QSL-jegyekkel kell rendelkezni.: OK2BEH,elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű,elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű 1645, 666 01 elküldi a SASE-t és a többi VRK tag állomásnaplójának kivonatát A kiegészítő bélyeg díja 10 CZK vagy cseh postai bélyegben azonos értékű

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x