RÓLÁRÓL 2004

Szia, do sutaze o amatera roka 2004 Szeretnék ajánlani Önnek, idén idő előtt elhunyt Éves Vásár OM3TA. Jaro, mint régóta rádióamatőr, tucatokat nevelt fel, ha nem több száz rádióamatőr a fiatal operátorok tanfolyamain. Számos expedíción vett részt, és mindig a rádióamatőr sport jót és jövőjét tartotta szem előtt. Ezért küldök neki egy hangot. Ugyanakkor a gyerekeimre kell szavaznom. Fiú, A tanfolyamon felkészítette Marek om3-0148 2003 (normális engedményhez nincs korhatár) és Jana om3-0202 lánya annyira érdekelte, hogy egy másik tanfolyam tavaly, Zial már Jara nélkül végzett. TE 73 Miro om3cku
Szia

Ezen az áron ajánlom Éves Vásár OM3TA SK. Jaro egy sor fiatal rádióamatőr oktatásáért volt felelős, sok rádióamatőr rendezvény szervezője és lelke volt, és úgy gondolom, hogy legalább így érdemli meg a megtiszteltetést, még akkor is, ha már a memoriamban van.

73 Steve, OM3RG

Szia,

én könyörögnék érte Éves Vásár. Biztos valaki javasolta már – Biztos vagyok benne. Jaro a fiataloknak szentelte életét, én pedig rádióamatőr tanfolyamokhoz kötöm. Tizenkét éve szereztem jogosítványomat egy ilyen tanfolyamon – Tizenöt éves voltam akkor. Sajnos a tavasz már nincs velünk, de meggyőződésem, hogy megérdemli ezt a kijelölést…

Minden jót az újévig.

Rado om2zz clen om3kii

Nekem személy szerint volt még három jelöltem - Riša OM2TW, Mira OM3CKU és Tibor OM3RM. Rišo volt az első OM rádióamatőr 136 kHz-en, míg eddigi eredményei nemcsak Szlovákiában keltik fel a figyelmet. Emellett a VKV-n is nagy mennyiségű munkát végez. Miro aktívan elkötelezett a fiatalok iránt, és műszaki cikkeit évek óta remek találmány jellemzi. Tibort nevezhetjük versenyzőnek, amely minden bizonnyal legalább az európai csúcsok közé tartozik.

Döntéshozatal, aki megkapja az év OM HAM-je címet 2004 azonban egyértelműen meghatározták az éppen beérkezett javaslatokat. Szeretnék köszönetet mondani Mir OM3CKU-nak, Štev OM3RG és Rad OM2ZZ ehhez, hogy nem voltak lusták és írtak. de sajnálom, hogy nem volt több javaslat. Hogyan magyarázzuk el? Ha nem lennének rádióamatőrök Szlovákiában, akik megérdemelnek egy ilyen kitüntetést?

Hölgyeim és Uraim, RÓLA – rokáról 2004 megtörténik

Dipl. Ing. Jaroslav Csak OM3TA, SK

Én azonban mérlegeltem, milyen díj lenne a legmegfelelőbb. Végül úgy döntöttem, hogy anyagilag hozzájárulok “Fiatal rádióamatőrök nyári tábora 2005”.

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x