N1MM s tcvr ALINCO DX 77

Alinco DX rádió előtt 77 sme urobili jednduchy interface a nakolko program N1MM pozna tento typ tcvr, beállítottuk a rádiót a programhoz, például.. be porttal 1 kulccsal és vezérléssel is egy portról működnek és minden működik, külföldön PC-vel lehet vezérelni a TCVR-t és a megadott versenyen a rádiót cw módba billentyűzni a billentyűzet segítségével – F1, F2 stb..

A rádióban sztereót használnak 3.5 konektor / v séma je mono a to ak sa signaly privedu na spicku , szóval nem fog menni / …ezért a sztereó csatlakozót, valamint az RDdata és TD adatjeleket a sztereó csatlakozóhoz kell csatlakoztatni , hanem a föld és a hegy között. Tranzisztorok helyett optocsatolót használtunk, és a tápellátás külső forrásból származik..

Ezután be kell állítani az N1MM versenyprogramot. megfelelő porttal, átviteli sebesség I 9600 com portról pedig ott van a TCVR kulcsolása is N1MM makrókból.

emlékeztetlek, hogy más programokban, mint pl.. MixW, HRD és mások… nem próbáltuk ki, mert ha a rádió típusától nincs választásuk, így valószínűleg ki kell próbálni pl.. írja be a TCVR ICOM parancsot, és írja be a com portot a HRD programba, ami ismert, speed, mások pedig beírják az automatikus felismerést……de minket az Alinco DX érdekelt 77 csatlakoztassa az N1MM-et , mivel ez a program ismeri a rádió típusát és sikerült is.

Milánóval kapcsolatban – OM3TPN

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x