Alacsony zajszintű előerősítő OZ2OE 21 - 30 MHz

A következő kapcsolat szerzője Ole OZ2OE. Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található http://hjem.get2net.dk/ole_nykjaer/oz2oe/hfpreamp/hfpreamp.html. Köszönjük!

Előerősítő ku “süket” HF vevő. Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található 15, 12 a 10 Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található.

Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található

Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található. Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található 21 - 30 MHz. Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található.

Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található

Predzosilňovač je skonštruovaný na obojstrannom plošnom spoji s rozmermi 32×60 mm. Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található. Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található.

Bevonás

Az eredeti angol nyelvű leírás a címen található. Vstup tvorí neladiteľná pásmová priepust z bežných súčiastok a dvoch vinutých cievok.
Pásmová priepust je navrhnutá na impedanciu 50 A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll.
A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll 560 ohm. A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll.

blank
L1, A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll: 6,5 A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll 4,5 mm
L2: 1,5 A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll

A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll

A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll, A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll. A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll.

blank

(A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll, A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll. A bemenet egy közös komponensekből származó, nem hangolható sávútból és két tekercsből áll, amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak. amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak 560 amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak, amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak)

blank

amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak

amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak. amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak. amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak 16 amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak.

amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak

amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak. amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak 3 amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak +14,5 dBm. Pásmová priepust znižuje celkový zisk ako je možné vidieť na obrázku.

blank

amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak, amelyeket a tápegységben a katalógus bekötése szerint használnak, különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról 15 különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról 21 - 30 MHz.
különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról.

különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról

különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról. különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról (15 - 25 dB), különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról +10 dBm. különben erős jelek érkeznének a lenti frekvenciákról.

3 1 hang
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x