OM7AC, SK

OM7AC Igor Hámorník
OM7AC Igor Hámorník

Újabb szomorú hír érkezett ma Zólyomból – hiányozni fog egy márka a zenekarokról OM7AC. Ha tevékenység volt – ARES, VKV, meteor szórás, Építkezés, átalakítók, tagja az OM3KWZ zólyomi rádióklubnak, Igor Hámorník ott volt… és nincs többé… Tovább 18. január 2022 engedett a betegség elleni egyenlőtlen küzdelemnek, ami hosszú távon mindannyiunkat fenyeget.

A Zólyom melletti Sielnice-ben született, fiatal kora óta rádió- és elektrotechnikával foglalkozik.. Tanulmányait a besztercebányai Jozef Murgaš Gimnáziumban is végezte sok más leendő rádiótechnikussal és aktív rádióamatőrrel.. Élete legfontosabb részét a távközléssel töltötte a postán, távolsági kábelek és TV és rádió VHF adók.

Az OM3KWZ rádióklub egyik alapító tagja volt. Rádióberendezések és antennák tervezője volt, valamint HF-en és VHF-en sugárzott . Emellett összetettebb típusú VHF műveletekkel is foglalkozott, mint például az EME, meteoritokon keresztüli forgalom, prostituált , FT8 stb.. Aktív tagja volt a VHF SZR bizottságának
Nagyon hiányozni fog nekünk a rádióklub.
Tiszteld az emlékét.

FRISSÍTVE (OM7AG Tóno): A temetés szombaton lesz a Zólyom-pataki temetőben 22. január 2022 O 11:30 dobás. Elfogadhatóak 30 személyek a díszteremben és korlátlan számban kívül az épület előtt. Az ünnepség polgári lesz. Kifejezetten hívjuk azokat a rádióamatőröket, akik között ismert volt.

TNX infó Števo, OM7KW és Miro OM7AMA

5 1 hang
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x