Föld az űrből 2021

Föld az űrből, Föld az űrből. Föld az űrből. Tento rok pripadá na 7. február 2021. Vyzerá to, že bude sneh a teplota pod bodom mrazu, ako sa na správne zimné preteky pristane. Tak si nabite akumulátory, teple sa oblečte a vyrazte niekam na kopec si zapretekať.

Zápas s vetrom o anténu
Zápas s vetrom o anténu

- elektronika és qrp 2021

Ezek a javaslatok január 1-től érvényesek 2011 téli QRP versenyhez VHF-en. - elektronika és qrp

A téli QRP verseny VHF-en mindig február első teljes hétvégéjének vasárnapján kerül megrendezésre. - elektronika és qrp. Ez egy nemzetközi verseny.

Versenyzónák

- 432 MHz 09.00-11.00 UTC
- 144 MHz 11.00-13.00 UTC

Műveletek típusai

CW és fone az engedély feltételei szerint, miközben be kell tartani az I. IARU Régió ajánlásait az amatőr rádiófrekvenciás sávok különböző típusú működésére vonatkozóan.

VHF antennák: DK7ZB yagi, 4x DL7KM egy parabola
VHF antennák: DK7ZB yagi, 4x DL7KM a parabola

Más feltételek

- QTH tetszőleges, méretben elektromos áram lehet.
- Az állomás összes berendezését maximális átmérőjű területen kell elhelyezni 500 méter. Az állomás állomást a verseny alatt nem szabad megváltoztatni.
- Távoli vevő vagy adó használata nem megengedett.
- Minden állomásnak egyszerre csak egy jele lehet, jelet vesz(Y) a csomagkapcsolt rádiós hálózathoz való csatlakozáshoz szükségesek nem veszik figyelembe - Egy állomásról több állomás is sugározhat, ez a köztük lévő megállapodástól függ
- Az adó végfok teljesítménye vagy a végfok teljesítményeinek összege nem haladhatja meg 10 watt.
- Minden készülék tápellátása, működéséhez szükséges (TCVR, rotátor, bogár, PC…) csak vegyi forrásból, verseny közben csak a napelemekből tölthetők fel, Peltier cikke, vagy emberi erővel működő mechanikai erőforrások.
- Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni.
- Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni (- Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni) - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni 0.
- Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni.

- Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 001. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 001 A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie, A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 000 A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. Állomás, A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie, A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie.

Kijelző TR-751E
Kijelző TR-751E

Pontozás

A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 1 hogy. Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni 111,2 Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni, Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni. Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni (Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni 1984). Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni, Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni.

Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni

Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni, Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni. Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni. Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet.

Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet.
Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet (Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet), Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet. IARU. Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet.
Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet.
- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz.
- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz.

Priprava yagi antén na VKV contest
Priprava yagi antén na VKV contest

- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz, - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz:
- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz. - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz, - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz, - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz.
- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz 10 - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz.

- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz:
- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz.
- A versenynaplóban megadott hamis vagy téves adatokért.
- Versenyen sportszerűtlen magatartásért.

Napló küldése:

- elektronika és qrp [at-sign] - elektronika és qrp
- elektronika és qrp, - elektronika és qrp 1831, 155 00 Prága 5

- elektronika és qrp, - elektronika és qrp

 

- elektronika és qrp

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x