Az amatőr rádió ünnepli az MDŽ-t

Minden évben 8. Mark amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti. amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti. amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti.

Tól től 8. Mark 2011 amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti CQ.sk amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti (YL, XYL). amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, hogy Szlovákia látható legyen a világban, hogy Szlovákia látható legyen a világban. hogy Szlovákia látható legyen a világban .: hogy Szlovákia látható legyen a világban :. hogy Szlovákia látható legyen a világban .: hogy Szlovákia látható legyen a világban :.

hogy Szlovákia látható legyen a világban hogy Szlovákia látható legyen a világban a hogy Szlovákia látható legyen a világban a vo videách:

hogy Szlovákia látható legyen a világban 2.8.2019 hogy Szlovákia látható legyen a világban

YLs love Ham Radio

hogy Szlovákia látható legyen a világban 133 hogy Szlovákia látható legyen a világban. hogy Szlovákia látható legyen a világban 23.2.2020 s rádioamatérkou Linou z Macedónska, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel. a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel a macedóniai Lina rádióamatőrrel a macedóniai Lina rádióamatőrrel. a macedóniai Lina rádióamatőrrel 150 a macedóniai Lina rádióamatőrrel. a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel a macedóniai Lina rádióamatőrrel a macedóniai Lina rádióamatőrrel.

a macedóniai Lina rádióamatőrrel: 1a macedóniai Lina rádióamatőrrel, 4a macedóniai Lina rádióamatőrrel, 4a macedóniai Lina rádióamatőrrel, 9H, C3, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, KFT, SV5, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, YL, a macedóniai Lina rádióamatőrrel.

a macedóniai Lina rádióamatőrrel, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti: a macedóniai Lina rádióamatőrrel, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, 3A2MD, N2MM, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, OM3BC získal DXCC, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, A2MD, 2D0EDQ, A2MD, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, CP4DL, A2MD, OM7CM EME QSO, ========================== a szepesi rádióamatőrök egy csoportja adja ki az OM8RA menedzsere vezetésével a város népszerűsítésén belül., W7PBL/VK9L, A2MD, A2MD, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, 70cm és 23cm antennák az árbocon.

 

TE 73! Tündér, OM3CAQ

5 1 hang
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x