Köszönetnyilvánítás Ing. Roman Vavr számára 22 évi munka a Szabályozási Hivatal szóvivőjeként

Még, amit az emberek gyakran kicserélnek a hivatalokban és a minisztériumokban, az Elektronikus Hírközlési és Postai Szolgáltatások Szabályozási Hivatalában (A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója) A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója. A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója 22 évek.

A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója. A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója, A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója. A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója, A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója, A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója, A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója.

A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója 26 A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója (amelyből 22 A Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának logója) január végi kirándulásaink 2022 rozídu. Ezúton is szeretnénk megköszönni Roman munkáját, és sok sikert kívánunk további szakmai és magánéletéhez..

Pozsonyban 11. január 2022

5 2 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x