Téli QRP verseny VHF-en

Téli QRP verseny VHF-en JN98tw.
- elektronika és qrp.

Versenyzónák:

 • 432 MHz 09.00-11.00 UTC (JN98tw 144 MHz 09.00-11.00 UTC)
 • 144 MHz 11.00-13.00 UTC (JN98tw 432 MHz 11.00-13.00 UTC)

Műveletek típusai: CW és fone az engedély feltételei szerint, miközben be kell tartani az I. IARU Régió ajánlásait az amatőr rádiófrekvenciás sávok különböző típusú működésére vonatkozóan.

Más feltételek:

 • JN98tw, méretben elektromos áram lehet.
 • JN98tw 500 méter. Az állomás állomást a verseny alatt nem szabad megváltoztatni.
 • JN98tw.
 • JN98tw, jelet vesz(Y) JN98tw
 • JN98tw, ez a köztük lévő megállapodástól függ
 • JN98tw 10 watt.
 • JN98tw, működéséhez szükséges (TCVR, rotátor, bogár, PC…) csak vegyi forrásból, verseny közben csak a napelemekből tölthetők fel, Peltier cikke, vagy emberi erővel működő mechanikai erőforrások.
 • Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni.
 • Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni.
 • Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni (- Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni) - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni 0.
 • Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni.

Versenykód Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni, - Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet építeni. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 001. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 001 A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie, A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni – 000 – Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni. Állomás, A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie, A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie.

Pontozás: A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie. A csatlakozási sorszámnak minden sávon számmal kell kezdődnie 1 hogy. Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni 111,2 Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni, Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni. Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni (Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni 1984). Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni, Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni.

Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni: Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni, Az I. IARU Régió ajánlása szerint együtthatót kell alkalmazni. Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet.

Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni.

 • Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni (Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet), Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet. IARU. Minden sávban és az összesített rangsorban az első három állomás kap oklevelet.
 • Az antennákat legkorábban a versenyt megelőző pénteken lehet megépíteni.
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal.
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal.

- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz, - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz:

 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal. - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz, - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz, - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal 10 - Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz

- Olvashatóan szkennelt papírnaplót is küldhet, amelyen megjelölt pontok a csatlakozáshoz:

 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal.
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal 10 % E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal.
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal

Napló küldése:

 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal
 • E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal, - elektronika és qrp 1831, 155 00 Prága 5

- elektronika és qrp, E-mailben is elküldhető egy olvashatóan szkennelt papírnapló, megjelölt csatlakozási pontokkal.

Megjegyzések a téli QRP-versenyhez:

Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez. Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez. Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez.

Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez. Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, például. Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez. Megjegyzések a téli QRP-versenyhez. Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, Megjegyzések a téli QRP-versenyhez, ezért privátban elküldöm nekik az ellenőrző naplójukat. ezért privátban elküldöm nekik az ellenőrző naplójukat, ezért privátban elküldöm nekik az ellenőrző naplójukat.

www.dxers.info/google/earth/dx/5cm/18hr.kmz

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x