Rádioamatérske stretnutie TATRY 2024

Slovenský zväz rádioamatérov organizuje 48. ročník stretnutia rádioamatérov TATRY, ktoré sa bude konať od 15. do 17. novembra 2024 v hoteli Satel v Poprade. Hotel je situovaný v turistickej časti Popradu na Mnoheľovej ulici, v blízkosti železničnej a autobusovej stanice, s dobrou dostupnosťou všetkými druhmi dopravy. Parkovanie je možné v blízkosti hotela.

Program stretnutia zahŕňa výstavu predajcov, rádioamatérsku burzu a rôzne prednášky. Hoci sobotňajší večerný hamfest nebude organizovaný, účastníci budú mať dostatok príležitostí na stretnutia a diskusie.

Na mieste bude predajná časť, kde budú ponúkané rádioamatérske produkty a bude zriadený stánok SZR, vrátane QSL služby. Ubytovanie a stravovanie si účastníci rezervujú priamo cez hotel.

Ceny za ubytovanie s plnou penziou sú 83 € (1-lôžková izba), 117 € (2-lôžková) a 161 € (3-lôžková). K cene je potrebné pripočítať miestnu daň 2,50 € na osobu a noc. Ubytovanie bez plnej penzie je tiež možné.

Rezervácie sa robia na stránke hotela www.hotelsatel.com s promokódom Tatry2024. Hotel odporúča rezervovať čím skôr, pretože kapacita izieb môže byť obmedzená.

Parkovanie pri hoteli je spoplatnené. Ubytovaní hostia platia 3 € na 24 hodín, pre neubytovaných sú sadzby podľa trvania parkovania.

Účastnícky poplatok je stanovený na 5 €, pre osoby nad 70 rokov je 2 €, a deti do 15 rokov majú vstup zdarma. Poplatok sa platí raz bez ohľadu na počet dní účasti. Po zaplatení dostane každý účastník visačku s volacou značkou a vstupenku v podobe identifikačného náramku na zápästie.

0 0 hlasy
Hodnotenie článku
Nastaviť
Nastaviť upozornenia
guest
0 Komentáre
Najstaršie
Najnovšie Najviac hodnotené
Vložená spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre
0
Budeme radi za vaše pripomienky, prosím, komentujte!x