AB2E/VP9 – Bermudy

Darrell AB2E bude opäť aktívny z Bermúd ako AB2E/VP9 v dňoch 23.-27. mája 2024. Primárne bude QRV v CW pretekoch CQ WPX (ako VP9I). Pred a po conteste bude aktívny na CW, SSB a FT8  160m-10m so zameraním na WARC pásma. QSL cez LoTW / direct to home call. VP9I cez WW3S.

Bermudy

Ružový piesok na pláži Bermúd
Ružový piesok na pláži Bermúd

Bermudské ostrovy, sú súostrovím v Severozápadnom Atlantiku, známe svojou exotickou krásou a pokojnou atmosférou. Tento tropický raj ponúka návštevníkom spektakulárne pláže s jemným pieskom a tyrkysovým morom, ideálnym prostredím na kúpanie, potápanie a relaxáciu.

Okrem pláží ponúkajú Bermudy aj bohatú históriu a kultúru, ktorá sa odráža v zachovalých koloniálnych budovách, múzeách a historických pamiatkach. Medzi najznámejšie atrakcie patrí St. George’s, UNESCO svetové dedičstvo, s jeho úzkymi uličkami a historickými domami.

Bermudy sú tiež populárnou destináciou pre milovníkov vodných športov, ako sú potápanie, surfovanie a rybolov. Ostrovy sú obklopené koralovými útesmi a ponúkajú úžasné možnosti na pozorovanie podmorského života.

Pre milovníkov prírody a dobrodružstva sú Bermudy ideálnym miestom na preskúmanie tropických lesov, ktoré sú domovom rôznych druhov rastlín a živočíchov. Svojím jedinečným mixom krásnej prírody, fascinujúcej histórie a relaxačnej atmosféry sú Bermudy nezabudnuteľnou destináciou pre každého cestovateľa.

0 0 hlasy
Hodnotenie článku
Nastaviť
Nastaviť upozornenia
guest
0 Komentáre
Vložená spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre
0
Budeme radi za vaše pripomienky, prosím, komentujte!x