Odpoveď na: Polvlnny dipol na 40m/15m pasmo

Domov Diskusné Fóra CQ HAM fórum Krátke vlny Polvlnny dipol na 40m/15m pasmo Odpoveď na: Polvlnny dipol na 40m/15m pasmo

#14774
Anonymný
Návštevník

Tomu chlapcovi musel niekto velmi ublizit , ked si potrebuje takto za kazdu cenu dokazovat ze je nieco viacej resp najviac … a pritom sa svojim dementnym spravanim degraduje medzi vyvrhelov a spodinu spolocnosti .. a zjavne, podla svojho spravania o tom ani netusi … len keby si trosku sebakriticky precital to, co mu tu pisu ludia ktory v podstate este nevedia o ake individium ide a z titulu vlastnej nevedomosti mu pri snahe o pomoc naletia a sami sa stanu tercami jeho ubohej a detinskej kritiky a lacneho az psychopatickeho poucovania. V podstate mi ta je luto priatelu ked sa tu potrebujes odbavovat na tychto ludoch.

p.s. a nezabudni svoje prispevky opat zase znova vybodkovat, lebo si detinsky a zbabelo nestojis za tym co povies .. hlavne ze vsetkych poucujes o svojich pokrivenych a prisposobenych pravdach. Ale taka je doba .. za monitorom na nikto nevidi, konfrontovat mozem hocikoho hociako … ale na osobne stretnutie ta uz nikto nedostane .. a neskusaj ma niekam volat .. nestojis mi za to ..

howk