Az amatőr rádió ünnepli az MDŽ-t

Minden évben 8. Mark amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti. amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti. amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, veľa štastia, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti.

Tól től 8. Mark 2011 amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti CQ.sk pre slovenských rádioamatérov, s cieľom propagovať DX prevádzku s rádioamatérkami celého sveta (YL, XYL). amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, hogy Szlovákia látható legyen a világban, hogy Szlovákia látható legyen a világban. Spojením s nemeckou rádioamatérkou Netti JW/DO6XX, ktorá vysielala zo Svalbardu, tovább 22. szeptember 2013 sa dosiahlo 100 hogy Szlovákia látható legyen a világban. Každý slovenský rádioamatér, ktorý do súťaže svojim pričinením prispel, obdržal pekný diplom. Na diplome je umiestnená jeho volacia značka a počet spravených zemí DXCC s rádioamatérkami. Súťaž pokračuje, súčasne je spravených 124 hogy Szlovákia látható legyen a világban.

a macedóniai Lina rádióamatőrrel, ktoré sú zverejnené na stránkach CQ.sk, o rádioamatérkach z celého sveta, si môžete pozrieť tu: a macedóniai Lina rádióamatőrrel, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, 3A2MD, N2MM, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, OM3BC získal DXCC, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, A2MD, 2D0EDQ, A2MD, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, CP4DL, A2MD, OM7CM EME QSO, ========================== a szepesi rádióamatőrök egy csoportja adja ki az OM8RA menedzsere vezetésével a város népszerűsítésén belül., W7PBL/VK9L, A2MD, A2MD, amelyeket a CQ.sk honlapján tesznek közzé a világ minden tájáról érkező rádióamatőrökről, itt megtekintheti, 70cm és 23cm antennák az árbocon, VO1DJT, 3V8SQ.

Aktuálna tabuľka súťaže zemí DXCC s rádioamatérkami v PDF: .: hogy Szlovákia látható legyen a világban :.
Súťažné podmienky .: hogy Szlovákia látható legyen a világban :.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
a macedóniai Lina rádióamatőrrel: 1a macedóniai Lina rádióamatőrrel, 4a macedóniai Lina rádióamatőrrel, 4a macedóniai Lina rádióamatőrrel, 9H, C3, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, KFT, SV5, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, a macedóniai Lina rádióamatőrrel, YL, YU6, Z3, FOR, a macedóniai Lina rádióamatőrrel.
te 73! Tündér, OM3CAQ

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x