Mindenki számára megfelelő kialakítás

Rendben srácok, szóval látom, amit elég sokan keresnek “divat” ehhez a rádióhoz, szóval itt van egy mod az FT-840 sávon kívülre helyezéséhez.

Minden egyszerű, semmit sem kell forrasztani, ha a TP2003 tűn lévő csatlakozót használjuk. A TP2003 közelében lévő négy tűs csatlakozó zöld vezetékét használtam testként. Ez az alapja a RIT-nek és a SHIFT-nek. Csak bedugtam a vezeték levágott végét a csatlakozón, és újra csatlakoztattam a csatlakozót. De ellenőrizze a kapcsolási rajzot, hogy megbizonyosodjon róla. És tovább az utasítások szerint.

  1. Távolítsa el az alsó és felső fedelet.
  2. Csatlakoztassa a jumpert (kuplung) tp2003 pontból a földre, ez csak egy ideig átmeneti, mikor csinálod a programozást. Ez a pont a lítium akkumulátor élén található.
  3. Az FT-840 kikapcsolt állapotában nyomja meg egyszerre a gombokat (SSB) a (AM), kapcsolja be az állomást, majd együtt engedje el a gombokat.
  4. Megjelenik a kijelzőn (02-tovább), nyomja meg a gombot (AM) a beállítás megerősítéséhez.: meg fog jelenni 7.000.00 LSB. Kapcsolja ki az állomást (Ha a 02-on nem jelenik meg, fordítsa el a fő hangoló gombot a változtatáshoz).
  5. Tartsa lenyomva a memória gombokat (mem), (le-) a (fel), amikor bekapcsolja az állomást.
  6. Kapcsolja ki a tápfeszültséget, és távolítsa el a jumpert.
  7. Ha bármilyen problémája van, játssza le a biztonsági mentési memória tartalmát a kapcsoló segítségével “vissza kapcsoló” kézikönyv szerint, majd ismételje meg a fent említett lépéseket.

Tehát most rajtad múlik,

A kormány

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x