Inizio dei Cube Sats previsto per 4.3.

Po nezdaru prvního pokusu o start 23.2. kvůli závadě na signalizaci a následném přerušení startovací sekvence, je Taurus XL opět připraven Na Vanderbergově základně v komplexu 576-E ke startu.

NASA oznámila, že start Taurusu XL je plánován na 4.3. v 5:09 EST – che è 10:09 UTC, ve středu startovacího okna trvajícího 48 sekund. Oddělení Cube Satů je plánováno ca 13 minut po startu.

Odpočítávání a start bude možno sledovat na kanálu NASA TV, přenos začne v den startu v 3:30 EST, perciò 8:30 UTC.

Že by se to nakonec podařilo? Nechme se překvapit… ?

73! Petr

0 0 voci
Valutazione dell'articolo
Impostare
Imposta avvisi
ospite
0 Commenti
Feedback inserito
Visualizza tutti i commenti
0
Saremo felici per i tuoi commenti, Per favore, commento!X