www.dxers.info/google/earth/dx/5cm/18hr.kmz

Tovább 15 augusta 2007 Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése (ÖN MR) Val vel 18. július 2007 Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése. Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése 16/2007, Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése 14. április 2004 Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése. Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése, A TÚ SR módosító tervezetet készített a hajózható mobilszolgáltatásra és az amatőr szolgálatra vonatkozó nemzetközi előírásoknak a Szlovák Köztársaság szabályzatába történő átültetése miatt., A TÚ SR módosító tervezetet készített a hajózható mobilszolgáltatásra és az amatőr szolgálatra vonatkozó nemzetközi előírásoknak a Szlovák Köztársaság szabályzatába történő átültetése miatt., A TÚ SR módosító tervezetet készített a hajózható mobilszolgáltatásra és az amatőr szolgálatra vonatkozó nemzetközi előírásoknak a Szlovák Köztársaság szabályzatába történő átültetése miatt. (Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése) Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése. Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése, Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése.
Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése 15. Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése, Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése, Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése. Hatályba lép a Szlovák Köztársaság Távközlési Hivatalának intézkedése (CEPT kezdő). CEPT kezdő, CEPT kezdő, CEPT kezdő, CEPT kezdő. CEPT kezdő 100 W.

CEPT kezdő, akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként, akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként 500 akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként (akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként). akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként 500 akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként. akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként, akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként. akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként. akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként. akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként (akik igazolják, hogy legalább egy éves tapasztalattal rendelkeznek N osztályú kezelőként 25, 60 vagy 80 karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél).

karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél, karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél, karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél, karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél 15. augusta 2007 karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél. karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél 15. augusta 2007 karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél. Amatőr rádió, karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél, karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél – http://karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél. karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél. karakter/perc háromperces adásnál és háromperces vételnél 100 Sk.

A TÚ SR módosító tervezetet készített a hajózható mobilszolgáltatásra és az amatőr szolgálatra vonatkozó nemzetközi előírásoknak a Szlovák Köztársaság szabályzatába történő átültetése miatt.. Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni 27. jogosultaik felhatalmazása globális tengeri biztonsági és mentési rendszerek hajók fedélzetén történő működtetésére 21 lehet 2007. Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni, Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni. Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni. Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni, Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni, Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni, Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni. Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni (Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni) Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni, Az előterjesztéssel kapcsolatos észrevételeket a TÚ SR részére a től számított időszakban lehetett eljuttatni. A Hivatal intézkedését a rádióamatőrök általános engedélyezési feltételei követik, A Hivatal intézkedését a rádióamatőrök általános engedélyezési feltételei követik. A Hivatal intézkedését a rádióamatőrök általános engedélyezési feltételei követik 15.8. 2007 A Hivatal intézkedését a rádióamatőrök általános engedélyezési feltételei követik, A Hivatal intézkedését a rádióamatőrök általános engedélyezési feltételei követik.

Pozsonyban 14. augusta 2007.

Yaesu FT-60 kézi rádió, Yaesu FT-60 kézi rádió

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x