SSB Liga 2021 – AGC s TCA440 v MKARS80 QRP TCVR

Az SSB Liga résztvevőitől kaptam észrevételeket a zenekarra nehezedő túlnyomásról. Különösen arra a tényre mutattak rá, hogy használt 75 kHz valóban alacsony, viszonylag nagy részvétel mellett. Ugyanakkor több éve érvényes, hogy az alsó szegmens is használható. Néhány személy az alsó szegmens műsorszórásán is dolgozott, azonban, a legtöbb nem hagyta magát leszakadni és így az eredmény a mai állapot, amikor az alsó szegmensben alapvetően nem zajlik le a verseny az SSB Ligában. Nem csak a hely miatt nagy kár, hanem azért is, hogy OK-ban a Novice osztály engedéllyel rendelkezők nem, és ezért különösen a fiatalokat, a felső szegmensben sugározzák, ahol ma történik a műtét.

Ezen szeretnék változtatni, ezért úgy döntöttem, hogy felhívom a rádióamatőr közösséget az alsó szegmens használatára.. Megígértem, hogy elkezdem használni ezt a szegmenst, hogy én leszek az év első három fordulója 2021 kizárólag az alsó szegmensben sugározzák. Kihívtam a többi résztvevőt, hadd csatlakozzanak hozzám. A pozitív visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy nem fogok egyedül sugározni az alsó szegmensben, SZIA. Nagyon örülök ennek, és nagyra értékelem az SSB Liga többi résztvevőjének támogatását. nagyon örülök, amikor a Novice osztály kezelői és főleg a mi fiataljaink is reagálnak az üzemre.

A frekvenciatartomány most már egyértelműen le van írva a versenykörülmények között http://ssbliga.nagano.cz/prop.php. A teljesség kedvéért ide sorolom: 3.620-3.650 kHz a 3.700-3.775 kHz

Milos, OK1MZM

0 0 hangok
Cikkértékelés
Beállít
Riasztások beállítása
vendég
0 Hozzászólások
Visszajelzés beszúrva
Az összes megjegyzés megtekintése
0
Örömmel vesszük észrevételeit, Kérem, megjegyzés!x